Totalentreprise i Hellerup, Charlottenlund & Gentofte

Når du står med et større byggeprojekt, et typehus eller sommerhus fx, kommer du længst med en totalentreprise

FuldEntreprise ApS holder overblik over din totalentreprise

Fra den første blyant spidses, og de første streger slås, til du står med nøglen i hånden til dit færdige hus, kan du trygt læne dig op ad mere end 30 års massiv erfaring hos FuldEntreprise ApS som i en totalentreprise er med dig hele vejen.

I en totalentreprise står FuldEntreprise ApS for:

 • skitseforslag
 • færdige tegninger og beskrivelse af byggeriet
 • eventuel indhentning af byggetilladelse hos kommunen
 • projektering med arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører
 • indgåelse af alle kontrakter med de nødvendige underentreprenører/fagentreprenører – langt de fleste har vi selv i huset
 • kontraktstyring
 • økonomistyring
 • styring af tidsplan
 • koordinering
 • byggeledelse
 • sikring af, at byggeriet står færdigt til tiden
 • og naturligvis sikring af, at arbejdets kvalitet som minimum er som aftalt

Professionelt totalentreprise med FuldEntreprise

Når man står med dét, der måske er livets største byggeprojekt, skal det hele være i trygge hænder hos professionelle folk, der har 100% styr på tingene. Det er dine penge og dit hjem, det handler om. Det har vi den største respekt for hos FuldEntreprise ApS, og med det i bagagen tør vi godt love, at din totalentreprise bliver gennemført til din fulde tilfredshed. Vi vil ikke lægge navn til hvad som helst, men kun til det bedste.

Som entreprenør er vi medlem af Dansk Byggeri og Tekniq, og alle vore medarbejdere er forsikret gennem Tryg Forsikring. Så kan du sove trygt om natten, og det kan vi også. Din totalentreprise er i sikker havn.

Vi  følger totalentreprisen fra start til slut

Vi er ikke meget for at indrømme det, men vi elsker at få lov at følge og udvikle et byggeprojekt og en totalentreprise fra start til slut. Altid med udgangspunkt i dine ideer og beslutninger.

På baggrund af dine ønsker udarbejder vi i en totalentreprise skitseforslag og færdige tegninger, vi indhenter de nødvendige byggetilladelser hos kommunen og koordinerer naturligvis med alle håndværkere og leverancer under hele byggeriet. Det er det, du har bestilt os til. Sådan sikrer vi, at byggeprocessen i en totalentreprise glider bedst muligt uden unødvendige ophold og ventedage.

Hvornår bør du vælge en totalentreprise?

Når du står med en stor byggeopgave, fx opførelsen af en større tilbygning eller opførelsen af typehus eller sommerhus, er der rigtig mange fagentrepriser i spil. Her er det oplagt at vælge en totalentreprise, så du også er sikker på at få indhentet alle nødvendige tilladelser og ikke mindst, at dine skitser holder vand!

Alting starter med en dialog

Lad os drøfte dine tanker og ideer om totalentreprise – vi kører gerne ud i hele Nordsjælland for at give dig et uforpligtende tilbud. Brug enten kontaktformularen her på siden, eller ring til os på tlf. 31 56 15 61 – måske er vi lige totalt optaget af en totalentreprise, men så læg gerne en besked og vi vender tilbage.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så ringer vi dig op

Vi ringer dig op – det er gratis

Det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud fra Fuld Entreprise

Dansk Byggeri
Byg Garanti