Tilbygning til dit hus eller din ejendom

Vi udfører tilbygninger i Nordsjælland

Tilbygning til dit hus eller din ejendom

FuldEntreprise ApS har omkring 30 års erfaring med at opføre enhver form for tilbygning. Vores mange kunder er fra hele landet, men vi kommer blandt andet i områder som for eksempel Hvidovre og Hellerup.
Vi kan opføre enhver form for tilbygning

Der kan være mange årsager til at få en tilbygning, og en tilbygning kan være alt fra en garage til en udvidelse af stuen. Der kan være, at du har brug for et eller flere børneværelser, men det kan også være, at du har brug for et gæstetoilet eller et ekstra badeværelse, men at der ikke er plads. Så kan vi opføre en tilbygning.

Andre kan have brug for et hjemmekontor, eller også er stuen for lille til både familie og gæster, men så kan vi løse problemet med en tilbygning. Det er næsten kun fantasien, som kan sætte en stopper for en tilbygning, udover det lokale byggereglement.

Vi kan opføre tilbygninger i en fuld entreprise, og det meste af arbejdet kan udføres af vores egne medarbejdere. Vi har fagudlærte medarbejdere, malerarbejde, murerarbejde, tømrerarbejde, snedkerarbejde og VVS-arbejde.

Få et tilbud på en tilbygning uden overraskelser

Vi er medlem af Dansk Byggeri. Desuden er alle vores medarbejdere forsikret gennem Tryg Forsikring. Det er din ekstra sikkerhed for en god og solid tilbygning uden overraskelser.

Kontakt FuldEntreprise ApS på telefon 31 561 561, eller skriv til os på mail@fuldentreprise.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på ekstra plads i dit hus.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så ringer vi dig op

Vi ringer dig op – det er gratis

Det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud fra Fuld Entreprise

Dansk Byggeri
Byg Garanti