Ombygning af boliger & ejendomme

Vi ombygger for dig i hele Nordsjælland

Ombygning af boliger og ejendomme

En ombygning af ens hus kan være en løsning, hvis der er tale om et ældre hus, men det kan også ske, hvis I er ved at vokse ud af huset. En ombygning kan være etablering af beboelsesrum på loftet eller i kælderen, der kan benyttes til hjemmekontor, børneværelse eller gæsteværelse.

En ombygning kan også have til formål gøre køkkenet større og stuen mindre, eller badeværelset større og entreen mindre. Det kan også være en omlægning af husets soveværelser og børneværelser, hvis der er for mange værelser, eller hvis der er for få værelser.

Vi har omkring 30 års erfaring med enhver ombygning

Fuld Entreprise ApS har omkring 30 års erfaring med at stå for enhver form for ombygning i enten en fagentreprise eller en totalentreprise. Vores mange kunder er fra hele landet, men vi kommer blandt andet i områder som for eksempel Hvidovre og Hellerup.
Enhver ombygning i en totalentreprise udføres af vores egne medarbejdere. Vi har fagudlærte medarbejdere, der kan udføre malerarbejde, murerarbejde, tømrerarbejde, snedkerarbejde og VVS-arbejde.

Hvis du ønsker en ombygning kigger vi gerne forbi

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og Tekniq. Desuden er alle vores medarbejdere forsikret gennem Tryg Forsikring. Det er således din ekstra sikkerhed for en god og solid ombygning uden ubehagelige overraskelser.

Du kan kontakte FuldEntreprise ApS på telefon 31 561 561, men du kan også skrive til os på mail@fuldentreprise.dk, hvis du ønsker et møde i dit hjem med henblik på et uforpligtende tilbud på en ombygning af din bolig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så ringer vi dig op

Vi ringer dig op – det er gratis

Det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud fra Fuld Entreprise

Dansk Byggeri
Byg Garanti