Hovedentreprise i Gentofte, Charlottenlund & Hellerup

Står du med flere fagentrepriser, kan det være smart at indgå en hovedentreprise.

Du skal styre en murer, en elektriker, en VVS’er – og hvornår kommer tømreren?

Du kan også bare indgå en aftale om en hovedentreprise.

Hos FuldEntreprise ApS har vi mere end 30 års erfaring med at stå for hovedentreprise. Så vi er professionelle tovholdere og kan bevare overblikket for dig.

Det er ærgerligt, hvis man selv står med koordineringen af alle fagentrepriserne og så opdager, at man ikke har fået lavet en tidsplan, der holder. Den slags har vi massiv erfaring med at få til at lykkes.

Ved at indgå aftale om en hovedentreprise undgår du at skulle se på håndværkere, der ikke kan komme til for hinanden og må køre forgæves med forsinkelser, ærgrelser og dyre timelønninger til følge.

Hvad gør du? Din del af en hovedentreprise

Du skal som bygherre selv stå for alle godkendelser, for projektmaterialet, udbudsmaterialet og selv føre tilsyn. Det andet klarer vi.

Hvad gør vi? Det klarer FuldEntreprise ApS

FuldEntreprise ApS står for:

  • at indgå alle kontrakter med de nødvendige underentreprenører/fagentreprenører – langt de fleste har vi selv i huset
  • at styre kontrakter
  • at styre økonomi
  • at styre tidsplan
  • at styre koordinering
  • byggeledelse
  • at byggeriet står færdigt til tiden
  • at arbejdets kvalitet som minimum er som aftalt

 

Med andre ord kan du trygt læne dig op ad, at når du har indhentet de nødvendige byggetilladelser mm, og har fået lagt sidste hånd på projekt- og udbudsmateriale, så tager vi over.

Hvornår er det smart med en hovedentreprise?

Når du som lægmand naturligt nok ikke ved nøjagtigt i hvilken rækkefølge, de forskellige fagentrepriser skal laves, og hvornår de skal overlappe og afløse hinanden, så sparer det dig for mange bekymringer og fejltrin – og i sidste ende penge – at lade FuldEntreprise ApS stå for dine fagentrepriser i en samlet hovedentreprise. Vi har med mere end 30 års erfaring fingeren på pulsen i forhold til at vide, præcis hvornår den ene håndværker skal på afløse den anden.

Så bliver dit byggeprojekt også færdig til tiden. Og i professionel kvalitet.

Typisk er det smart at indgå en hovedentreprise ved tilbygninger, større ombygninger og ved renovering af mere komplekse rum som køkkener og badeværelser, hvor flere eller mange faggrupper er involverede.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i Nordsjælland

FuldEntreprise ApS udfører hovedentreprise i hele Nordsjælland og kommer gerne for at give dig et uforpligtende tilbud – kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 31 56 15 61 . Måske er vi lige ude at lægge sidste hånd på en hovedentreprise, så læg en besked, og vi vender tilbage

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så ringer vi dig op

Vi ringer dig op – det er gratis

Det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud fra Fuld Entreprise

Dansk Byggeri
Byg Garanti