Fagentreprise i Charlottenlund, Hellerup & Gentofte

FuldEntreprise ApS har mere end 30 års erfaring inden for næsten enhver fagentreprise i hele Nordsjælland. Der er stort set ikke det, vi ikke kan klare!

Et byggeprojekt kræver mange kompetencer med hver sin fagentreprise

FuldEntreprise ApS har kun de dygtigste fagudlærte medarbejdere inden for disse håndværk:

  • Malerarbejde
  • Murerarbejde
  • Tømrerarbejde
  • Snedkerarbejde
  • VVS-arbejde

Malerarbejde – en fagentreprise uden ”helligdage”

Det er ærgerligt, når det der skulle have været en flot nymalet væg, i stedet får én til at få øje på alle ”helligdagene”, hvor malingen er løbet eller ikke dækker godt nok. FuldEntreprise ApS udfører malerarbejde i høj kvalitet, og kun med malinger, der er supergode. I stedet for et halvdårligt resultat kan du med vores malere få udført et smukt stykke malerarbejde, du vil glædes over lang tid frem.

Murerarbejde – en fagentreprise, hvor mursten lægges med murerske, mørtel og arbejdsglæde

Om du skal have revet en væg ned og bygget en ny op, eller du gerne vil have lavet flere rum, har FuldEntreprise ApS mere end 30 års erfaring som murere, og kan skabe præcis den mur eller væg, du ønsker. Vi kan mure dit badeværelse op, lave brusenicher eller bygge halve og hele vægge udendørs og indendørs. Med professionalisme, teknik og smil på læben løser vi gerne din mureropgave, så du bliver mere end tilfreds.

Tømrerarbejde/snedkerarbejde – en fagentreprise, hvor vi høvler os frem

Med en ægte kærlighed til træ og mere end 30 års erfaring i rygsækken kan FuldEntreprise ApS stå for enhver tømreropgave eller snedkeropgave. Vores dygtige håndværkere kan lægge trægulve, som du vil føle, du kan svæve henover, eller sætte dit drømmekøkken op. Vi monterer gerne vinduer og døre, og her kan du udnytte det genindførte håndværkerfradrag og samtidig glæde dig over energibesparelsen.

VVS-arbejde – en fagentreprise med ”blik” for gas og vand

Når du står med en fagentreprise i typisk badeværelse eller køkken, skal der en dygtig VVS’er til at klare alt det med rørene, gasset, vandet, varmen. Det kræver dygtighed, kompetence og erfaring, og det har FuldEntreprise ApS. Vi går ikke på kompromis med hverken rør eller kvalitet.

Enhver fagentreprise i hele Nordsjælland

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en fagentreprise eller flere. Vi kører ud i hele Nordsjælland, så brug enten kontaktformularen her på siden eller ring på tlf. 31 56 15 61 . Måske er vi lige ude at kigge på en fagentreprise eller tre – så læg en besked, og vi vender tilbage.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så ringer vi dig op

Vi ringer dig op – det er gratis

Det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud fra Fuld Entreprise

Dansk Byggeri
Byg Garanti