Din entreprenør i Gentofte, Charlottenlund & Hellerup

FuldEntreprise ApS er din hovedentreprenør hele vejen igennem. Og også gerne entreprenør i mindre bidder.

Alt inden for entreprenørarbejde i Nordsjælland

 

Ombygning

Har du fundet det helt rigtige hus – men synes at planløsningen kunne være bedre? Eller har I fået lyst til at ændre rummenes fordeling, så køkkenet bliver større, entreen mindre? Alt er muligt med en ombygning med den rigtige entreprenør som partner.

Familier ændrer sig, og det gør deres behov også. Og så skal boligen jo helst kunne følge med. Måske er det ikke længere nødvendigt med fire små værelser, men kunne være dejligt med to lidt større?

FuldEntreprise ApS har mere end 30 års erfaring i at stå som entreprenør for ombygning af boliger. Og vil med glæde stå for din.

Renovering

Når vinduerne bliver utætte, dørene binder, trægulvene har set bedre dage, eller køkkenet bare ikke fungerer så godt længere, kan en renovering af boligen give dig både en højere værdi og en større livskvalitet.

FuldEntreprise ApS har som entreprenør stor erfaring i renovering af boliger, og kan rådgive dig om, hvad der kunne være en eller flere gode løsningsmuligheder til dit behov. Vi skifter gerne vinduer og døre – og med det genindførte håndværkerfradrag kan du trække op til kr. 12.000 pr. voksen person i husstanden fra. Det gælder også en del former for renovering med energibesparende foranstaltninger. Så udover at dit hus bliver mere værd, får du også en bedre økonomi i form af lavere varmeregninger.

Vi kan klare det hele som entreprenør inden for renovering – og nævner blot som eksempler:

  • Maling af boligen – det frisker op og giver daglig glæde lang tid frem
  • Renovering af køkkenet – fra udskiftning af låger eller bordplade til et komplet nyt køkken
  • Renovering af badeværelset – med fliselægning, gulvvarme, nye armaturer
  • Gulvlægning – nye trægulve, skibsplanker, linoleum, fliser? Der er uanede muligheder

Tilbygning

Familier vokser, og så kan det være tiltrængt, at boligen gør det samme. Hvad enten det er en tilbygning i form af et enkelt værelse, eller en større tilbygning med flere rum og måske anneks, kontor, udestue, har FuldEntreprise ApS den ekspertise som entreprenør, en tilbygning kræver. Vi lever af tilfredse kunder, så du skal være glad for dine nye kvadratmeter hver eneste dag året rundt. Med det mål for øje kommer vi gerne med ideer og forslag til den mest optimale tilbygning.

Din entreprenør gennem hele projektet – i Nordsjælland

Med FuldEntreprise ApS som din entreprenør kan du føle dig tryg ved at vide, at for os er kun det bedste godt nok. Lad os give dig et uforpligtende tilbud på ombygning, renovering eller tilbygning – brug enten kontaktformularen her på siden eller kontakt os på tlf. 31 56 15 61 . Måske er vi lige ud at være entreprenør på en renovering, men så læg gerne en besked, og vi vender hurtigt tilbage.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så ringer vi dig op

Vi ringer dig op – det er gratis

Det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud fra Fuld Entreprise

Dansk Byggeri
Byg Garanti